Jornades 2.0


Jornades 2016

programa1programa2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El proper dimarts 26 de gener, s’inicia un nou cicle de les jornades 2.0.

La  xerrada que iniciarà el nou cicle serà Privadesa i seguretat en temps de megadades (big data), a càrrec de Josep Domingo Ferrer, catedràtic distingit de Ciència de la Computació i investigador ICREA Acadèmia a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, on dirigeix la càtedra UNESCO de Privadesa de Dades.

En Josep Domingo Ferrer té una àmplia experiència i formació en seguretat i la privacitat de les dades i una gran quantitat de premis i publicacions sobre el tema.

En aquesta 4a edició de les Jornades 2.0 es parlarà de temes de la màxima actualitat i comptarem amb amb la participació de diferents experts:

Pots mirar el programa sencer

Jornades 2015

Jornades 2.0 2015

Enguany continuen les Jornades 2.0  amb la intenció de fer la màxima difusió de temes d’actualitat i d’ interès  relacionats amb les TIC.

Aquestes jornades estan orientades principalment a professionals, emprenedors, autònoms, comerços i empresaris però estan obertes al públic, en general.

Totes les xerrades es realitzaran a les 19.30h. a l’Hotel Class de Valls.  L’entrada és lliure i cal confirmació d’assistència per tal de  preveure l’aforament de la sala.

Les Jornades estan organitzades per l’I.M.D.L. Vallsgenera i el Punt Òmnia de Valls amb la col·laboració de: Hotel Class de Valls, iDigital, l’Antena del coneixement  de la URV i Catalunya Emprèn.

La programació de les Jornades ha estat:

 1. Dimarts 3 de Març: El món del 3D: aplicacions i propostes. Mercè Gisbert, Doctora en Ciències de l’Educació i especialista en Tecnologies aplicades a l’educació. Vanessa Esteve-González, Enginyera tècnica en Informàtica de Gestió, actualment realitzant el doctorat de Tecnologia Educativa. Ferran Mas, Professor IES Jaume Huguet. Comunity Manager de l’estoig Digital.
 2. Dijous 26 de Març: Comerç electrònic i màrqueting digital: SEO, SEM, i posicionament web. Narcís Romà, Idigital. Responsable de projectes Xtratègics i orientador per a Pimes. Josep Guasch i Padró, La renovació. Anna Setó, Licoranna.
 3. Dijous 30 d’Abril: El blog com a eina de promoció personal i professional. Txaber Allué, El cocinero fiel. Consultor alta direcció i blocaire. Raquel Cantos, Dolça Fantasia. Emprenedora.
 4. Dijous 28 de Maig: Estratègia a les xarxes socials per a la promoció de marca. Gemma Casalé/Ivan Rodon, Vilaniu Comunicacions. Júlia Secall Roca, Llibreria Roca de Valls.
 5. Dijous 18 de Juny: El món del vi a Internet. Xavier Domènech, Gerent de la Cooperativa Falset Marçà. Ruth Troyano, Periodista especialitzada en enoturisme i blocaire. Adam Albert, Coordinador enoturisme, imatge i disseny. Vinícola de Nulles.

Jornades 2014

Jornades

 1. Dimecres 26 Març: TIC i noves formes d’aprendre al segle XXI. Mar Camacho. Doctora en Tecnologia Educativa. URV.
 2. Dimecres 7 Maig: Vols vendre per Internet. Les 10 coses que has de saber sobre el comerç electrònic. Narcís Romà. Responsable de projectes a Xtrategics. Idigital
 3. Dimecres 28 Maig: TIC i Dones al món de l’empresa. Iolanda Gatell,  empresària.  Directora CTAIMA. Teresa Torres. Dra. en Administració i Dir. Empreses i professora Dept. Gestió empreses URV.
 4. 18 Juny: Comunicació digital corporativa. Un correcte ús del Social Media per a una comunicació efectiva. Assumpció Huertas. Professora estudis de comunicació de la URV.
 5. 16 Juliol: Presentació Les TIC en el sector Turistic. Josep M. Galià. Consultor Idigital i expert TIC.
 6. 24 Setembre: Aplicacions pràctiques de la realitat augmentada i dels codis QR. Xavier Suñé. Assessor en Tecnologies aplicades al Servei Educatiu del Tarragonès.
 7. 29 Octubre: Transformacions derivades del desenvolupament del sector mòbil i  oportunitats d’ocupabilitat. Sergi Marcén López. Responsable Desenvolupament sector mòbil i de les TIC a la Dir. Gral. Telecomunicacions i Societat de la Informació.
 8. 26 Novembre: TIC i noves formes de treballar: coworking, teletreball, ecoxarxes. Ricard Faura, Cap de Servei Societat del Coneixement Generalitat de Catalunya. Laia Benaiges, Coworking. Jordi Flores, Ecoxarxes. Cooperativa Integral Catalana. Elisenda Sànchez, Dissenyadora gràfica, teletreballadora.
 9. 10 Desembre: Posa la teva botiga a Internet.  Agustí López. Director General Inspira projectes

Programació de les JORNADES 2.0 2014

Jornades 2012 – 2013

Aquí pots veure les presentacions realitzades la temporada anterior:

 1. Els avantatges del comerç electrònic. Inspira Project. Agustí López
 2. Open ERP, programari lliure per a l’empresa. Josep Maria Torruella
 3. Innovar a Internet. Iconalab.  Jesús Ferré
 4. Ètim, la marca de la cooperativa de Falset. Xavier Domènech
 5. e-Comerç en l’espai del gran consum a través del cas d’Ulabox. Jaume Gomà
 6. La seguretat TIC per a empreses que migren al núvol. CESICAT. Tomàs Moré
 7. Noves tecnologies i comunicació 2.0. Usos i potencialitats del brànding en temps de crisi. Assumpció Huertas
 8. TIC lliures a la jornada laboral. Iker Bilbao i Jordi Flores
 9. Idigital, l’estratègia digital de Catalunya. Daniel Marco