Inscripcions als tallers de setembre – desembre


Oferta formativa adreçada a la ciutadania

Un cop acabades les vacances, el Punt Òmnia de Valls es torna a posar en marxa aquest trimestre amb una nova oferta formativa adreçada a la ciutadania que vulgui millorar les seves competències digitals.

 laptop

Els cursos de 18 hores que s’ofereixen són:

Els tallers de curta durada que s’ofereixen són:

Les inscripcions estan obertes a partir d’aquesta setmana en els horaris següents:

Aula Mentor Valls

 

Si el que us logo-aula-mentorinteressa és la formació en línia, us recordem que l’Aula Mentor Valls també es torna posar en marxa amb una àmplia oferta formativa organitzada en àrees temàtiques: Disseny web, Educació, Administració i Gestió, Tributació, Gestió de Pimes,  Anglès, etc.

Per a més informació: Telèfon: 977 612010  valls@aulamentor.es


 

Acreditació en competències digitals ACTIC

Finalment, us recordem que des de l’any 2010, Vallsgenera és centre col·laborador  de la Generalitat de Catalunya per a realitzar l’acreditació en competències digitals ACTIC. 

Al nostre centre ja s’han presentat més  de 300 persones  a les proves de l’ACTIC, de les quals s’han acreditat aprox. el 65%, segons el nivell.

Recentment, prop de 3.500 estudiants de la UOC es van beneficiar de l’acord entre el Departament d’Empresa i Ocupació i  la UOC, que va establir l’equivalència entre el certificat de l’assignatura Competències TIC de la UOC i el certificat mitjà de l’ACTIC.

L’acreditació ACTIC és una millora de les competències digitals i de les oportunitats professionals de cara al mercat laboral.

Per a més informació: Telèfon: 977 612010 omniavalls@gmail.com